Vaktijdschrift

Het vaktijdschrift Brandstoffen is uitsluitend bestemd voor brandstoffenhandelaars die zijn aangesloten bij BRAFCO, voor decision makers (politici en overheidsadministraties) en voor onze zusterorganisaties. Via het tijdschrift krijgt de overheid een duidelijk beeld van de sector en houdt ze voeling met wat leeft en beweegt bij onze leden. Maar voor de aangesloten brandstoffenhandelaars blijft ons tweemaandelijkse vaktijdschrift ook en vooral een waardevolle bron van informatie.

Zes keer per jaar krijgen ze in een reeks vaste rubrieken boeiende informatie over alles wat met hun onderneming te maken heeft: vloeibare brandstoffen, vaste brandstoffen, butaan-propaan, motorbrandstoffen, milieu, sociaal nieuws,...

Twee keer per jaar, in de editie van maart/april en september/oktober, wordt Brandstoffen verspreid naar alle tankstations in België. In deze twee edities mét verhoogde oplages focussen we vooral op thema’s die specifiek deze doelgroep aanbelangen.

De leden van BRAFCO ontvangen het magazine gratis per post. Als ingelogd lid op de website kunnen ze het magazine ook digitaal lezen. Bent u geen lid en wel geïnteresseerd in een abonnement?  Contacteer ons via info@brafco.be.

Wenst u te adverteren en wil u uw doelgroep rechtstreeks benaderen? Of wenst u een zoekertje of een kleine aankondiging te plaatsen in Brandstoffen? Contacteer Emmy Lee op 02 325 64 76 of via emmy.lee@decom.be

Brandstoffen nr1 – januari 2022

Brandstoffen nr6 – november-december 2021

Brandstoffen nr5 – september-oktober 2021

Brandstoffen nr4 – juli-augustus 2021

Jaarverslag 2020 – juni 2021

Brandstoffen nr 3 – april-mei 2021

Brandstoffen nr 2 – februari-maart 2021

Brandstoffen nr 1 – januari 2021

Brandstoffen nr 6 – november-december 2020

Brandstoffen nr 5 – september-oktober 2020