Wij organiseren opleidingen voor werknemers, werkgevers en zelfstandigen

Als erkend opleidingsverstrekker organiseert Brafco op regelmatige basis cursussen die door de wetgever worden opgelegd aan ondernemingen die actief zijn in de distributie en het vervoer van brandstoffen. Het betreft hier ADR-opleidingen voor chauffeurs (initiële opleidingen en vervolmakingscursussen), alsook opleidingen vakbekwaamheid.

Daarnaast organiseert de Federatie ook de voorgeschreven vervolmakingscursussen voor ADR-veiligheidsadviseurs. Voor de organisatie van initiële cursussen veiligheidsadviseur werkt de Federatie samen met andere opleidingscentra, gezien de beperkte vraag naar dit soort opleidingen. Gelieve voor deze initiële opleidingen veiligheidsadviseur ons te contacteren via mail of op het nummer 02/502.42.00.

Alle opleidingen richten zich zowel tot werkgevers, werknemers als zelfstandigen. Ook niet-leden kunnen zich inschrijven voor een door de Federatie georganiseerde opleiding.

Brafco werd door de Vlaamse overheid erkend als opleidingsverstrekker (erkenningsnummer DV.0110091). Hierdoor kunnen de deelnemers aan de door de Federatie georganiseerde opleidingen genieten van een subsidie via de KMO-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Via deze steunmaatregel wordt 50% van de kost van de opleiding terugbetaald.

Voor de data van de verschillende opleidingen, zie de opleidingskalender

Contacteer ons voor meer informatie. Dit kan via mail of op het nummer 02/502.42.00.