Code 95 : schrijf u nu in voor de ADR-bijscholingscursus van september (alle klassen, behalve 1 en 7) of oktober e.k. (enkel petroleumproducten) in Jabbeke

Auteur: 
Johan Mattart

Nog enkele plaatsen vrij …

Bij deze informeren we u dat er nog enkele plaatsen vrij zijn voor de ADR-vervolmakingscursus die plaatsvindt op 4, 11 en 18 september e.k. in Jabbeke.

Deze opleiding richt zich specifiek tot houders van een ADR-opleidingsgetuigschrift (colli- en/of tankvervoer van alle klassen behalve 1 en 7) waarvan de geldigheidsduur verstrijkt vóór 4 september 2022.

Deze cursus komt in aanmerking voor de Code 95 (a rato van 14 kredietpunten of 2 modules van 7 uur). Voor de Code 95 wordt deze vervolmakingscursus beschouwd als een opleiding van de 2de categorie (toepassing van de voorschriften).

De opleiding  is gespreid over 2 ½ dagen, van 08.30 tot 16.30 uur (op 4 en 11 september) en van 08.30 tot 12.30 uur (op 18 september).

Daarnaast organiseert Brafco op 2 en 9 oktober nog een ADR-cursus categorie IV (enkel petroleumproducten). Deze cursus vindt eveneens plaats in Jabbeke en komt ook in aanmerking voor de Code 95, doch slechts voor 7 kredietpunten (1 module van 7 uur).

Geïnteresseerd in een van deze opleidingen? Schrijf u zo snel mogelijk in via het desbetreffende inschrijvingsformulier dat u via de link hieronder kan downloaden.